Nätverket

Kort beskrivning av företag i nätverket och deras specialiteter:

  

Lyckes Produktionsverktyg AB
  
I vår verkstad i Karlskoga har vi samlat en maskinpark som hela tiden kompletteras med det senaste inom skärande bearbetning, CAD/CAM och kostnads- effektivitet.
 Hög förädlingsgrad och toppmodern produktionsutrustning är honnörsord för oss. Vi bearbetar detaljer från några gram upp till 10 ton.
 Vi tar ansvar för de egentillverkade produkterna, men också för våra under- leverantörers detaljer och komponenter och därmed den totala systemleveransen.
 Du får alltså tillverkningskapacitet och kompetens tillsammans med avancerad produktionsteknik av oss.

www.lyckespv.se

  

Hjorts Industrilackering AB
  
Vi är ett ytbehandlingsföretag som genom vårt förvärv av Karlskoga Rostskydd den 2/4 2009 kan erbjuda alla typer av ytbehandlingar.
  
Vår verksamhet finns i Karlskoga och vi vänder oss till både små och stora företag i Sverige och Norge.

www.hjorts.com

  

Br Axelssons Plåt HB
  
Affärsidén är att tillverka kvalificerade detaljer i tunn- och mediumplåt. Att tillverka och marknadsföra typgodkända eller skräddarsydda produkter.
 Vår produktion ska kunna ske i såväl korta som långa serier och enligt ISO 9002. Vi ska investera i personal och utrustning för att förbättra vår kunskap, konkurrenskraft och lönsamhet.

www.brax.bz

  

Promek AB
  
Promek AB är ett kunskapsföretag för mekanisk konstruktion, hållfasthetsberäkning, CE-märkning, industridesign och automation.
  
Sedan starten 1989 har vi levererat kreativa lösningar till ett stort antal kunder runt om i Sverige. Vi är i dagsläget 9 konstruktörer som är vana att jobba hårt med att leverera det kunden önskar. Vi har de senaste 3D-CAD verktygen och vi åtar oss allt från ritningsarbete till totalleverans av CE-märkta, körklara verktyg/fixturer och anläggningar.

www.promek.se

  

J R Andersson El AB           0586-578 09
  
www.jaelab.com
  
Företaget startades 1989 och är beläget på Hangarvägen i Karlskoga.
Verksamheten består huvudsakligen av elinstallationer/reparationer hos både privatpersoner och företag… installationer av inbrottslarm… tillverkning/montering… reparationer av verkstadsmaskiner… service och underhåll av elanläggningar.

  

KPV Teknik AB
  
KPV Teknik AB är företaget med mer än 30 års erfarenhet av avancerad 3D-fräsning och svarvning. Vi är specialister på fräsning i härdade material, fräsning av 3D-definierade ytor och svarvning. Vi utför även CAD/CAM beredningar direkt från 3D-modell, monteringsjobb och konstruktion.

www.kpv.se

  

Karlskoga Automatsvarvning
  
är en kvalificerad underleverantör av maskinbearbetade komponenter med höga krav på kvalitet och leverans- säkerhet. Våra kunder återfinns inom tillverkningsindustrin, främst inom Norden.

www.autosvarv.com

  

  www.cncquality.se

Karlskoga CNC Quality AB
  
Verksamheten består av kvalificerad skärande bearbetning till svenska och utländska industrier, med behov av detaljer och komponenter med hög förädlingsgrad. Området omfattar allt från produktionsteknik, prototyper till produktion av större serier.

  

MH Engineering AB

Vi hjälper dig med med konstruktion, CE-märkning och riskanalyser enligt PED och ATEX direktiven. Vi utför avancerad konstruktion med CAD och 3D Inventor. 
Vi utför svetsning, skärning, rörbockning eller tillverkning av detaljer i olika stålkvaliteter. Vi utför skärning med finplasma och gas på vårt 6x2 meters skärbord.
 Med plasman skär vi mellan 0,7–25 mm gods och med gas upp till 300 mm. 
Vi svetsar med eller utan licenskrav i TIG, MIG/MAG och med pulverbåg alternativt rörtråd i vår svetskran.

www.mhengineering.se

  

Lasertech LSH AB

Vi är ett företag som sysslar med Laser- svetsning i alla tänkbara material.
Vi är certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2000 och SS-EN ISO 14001:1996.
Vi samarbetar med en mängd olika företag och institutioner för Laserbearbetning.
Vi har en stor kunskapsbank vad gäller processen och olika material.
När ni vill ha någonting utfört med Laser, ex. Lasersvetsning, Lasermärkning, Laserskärning, Laserborrning etc. så finns vi alltid till hands för era produkter och eventuella problem.

www.lasertech.se